Hvem er BogeyBoys?

OM OSS

BogeyBoys er en gruppe på fire ungdommer fra Grimstad som først begynte å spille sammen høsten 2020. Selv om vi var flere i starten, er det nå bare oss fire som fortsatt er aktive og spiller sammen regelmessig.
Det hele begynte med en intern turnering vi planla å holde, og vi bestemte oss for å filme den og legge den ut på en Youtube-kanal. Derfor opprettet vi kanalen "Mi æ frisbee". Etter at turneringen var over, bestemte vi oss for å fortsette å lage videoer, og selv om vi nå har skiftet navn, er det fortsatt de samme fire folka som spiller sammen og lager innhold. Selv om vi nå fokuserer mest på spillingen vår, vil vi også prøve å filme så mye som mulig denne sesongen. Så følg med på kanalen vår for oppdateringer og nyttig innhold om frisbee!

Turneringer 2024

1. mai                   MayDay! 2024 @ Krokhol DGC

10. mai                 Solør Open

31. mai.                Norway Open

14. juni                  The Woods

12. juli                   Krokhol Open

23. august            Pargolf-NM

5. september       NM i DiskGolf 

Vetle Salvesen


Bosted: Grimstad, Agder

Klubb: Lillesand IL Frisbeegolf

Sponsor: Alfa discs

Rolle: Daglig leder, økonomi, kameramann, redigering

Favorittdisk: Snoopy

Vetle er vår altmuligmann som fikser det meste. Han både redigerer, filmer og spiller. I år er han også TD for bogeyboys-tour i og med at han har tatt steget opp i open. Vetles mål for 2023-sesongen er å få opp raitingen slik han får spilt så mye som mulig siste halvdel av sesongen. 

Edvard Hjemdal

#158169

Bosted: Grimstad, Agder

Klubb: Lillesand IL Frisbeegolf

Sponsor: Clash Discs og Golfdiscer

Rolle: Kommentator, foran kamera

Favorittdisk: Berry 


Edvard er vår linselus som har vært med i 90% av våre videoer. Han liker seg godt foran kamera og er alltid en som skaper god stemning. Fra starten har han vært kommentator sammen med Mads i nesten alle turneringene vi har filmet. Edvard har i år sitt siste år i junior og har høye ambisjoner. Vi gleder oss til å se hva Edvard kan prestrere denne sesongen!

Mads Tveitereid

#158044

Bosted: Grimstad, Agder

Klubb: Lillesand IL Frisbeegolf

Sponsor: Clash Discs

Rolle: Kommentator, foran kamera, (Mads fikser), bak kamera

Favorittdisk: Popcorn


Mads er den av oss som har spilt lengst. Det var han og faren som fikk Edvard og faren hans til å spille. Han er også kjent for å fikse ting når det trengs. Lurer du på hvordan du skal komme deg fra airbnb-en til banen? Spør Mads. Han fikser. Mads utmerket seg tidlig og viste gode tendenser da han vant Battle of Agder i 2021. Fjorårssesongen ble ikke slik han håpet på, men i det siste har putteformen begynt å sitte. Vi satser på at Mads finner tilbake til storformen igjen og blir klar til sesongen!

Tobias Lid

#159684

Bosted: Grimstad, Agder

Klubb: Lillesand IL Frisbeegolf

Sponsor: Clash Discs og Prodisc

Rolle: Stand in kommentator, foran kamera, bak kamera

Favorittdisk: Popcorn


Tobias er en habil spiller som vet å prestere når det gjelder. I fjorårssesongen utmerket han seg da han hadde to pallplasseringer i Norgescuppen. Tobias er nok også den i BogeyBoys som jobber mest med teknikken. Selv om teknikken har blitt veldig bra, så er det ikke det som gjør at han kaster så langt. Tobias elsker nemlig boller og du ser han sjeldent uten en bolle eller 13 i sekken. Tobias har også store ambisjoner for sesongen 2023. Nivået er der og vi gleder oss til å se hva han kan prestere framover!