BogeyKurs

Har du lyst til å...

...kaste langt?

...takle nerver?

...putte stabilt?

...spille smart?

...treffe fairways?

...være skadefri?


Da er du på riktig plass!

VÅRE KURS

1-1 Kurs

Vårt mest personlige alternativ. Her får  man tett og god oppfølging. Vi kan ha fullt fokus på hva enn du måtte slite med, og kan legge en plan skreddersydd til deg og dine behov. Vi kan også spille en runde sammen og prate om valg av disc og linje, i tillegg til det mentale spillet. 

Gruppekurs

Er dere en kompisgjeng som liker å dælje men gjerne skulle spilt litt bedre? Da er dette en super mulighet til å både ha det sosialt og å bli bedre i discgolf. Vi tar med nok coacher til at det blir god personlig oppfølging, men det meste av undervisningen foregår i plenum.

Online Kurs

Hvis det blir langt å reise helt til sørlandets juvel kan et online kurs være mer enn godt nok. Det innebærer både en gjennomgang av teknikk, samt strategi og det mentale spillet. Til slutt snakker vi også om hva du som spiller kan øve på videre. 

Teambuilding

Utendørs aktivitet kan være en super måte å bygge tettere bånd innad i en gruppe eller et team. Her er vi spesielt fleksible, og kan tilby catering og andre ønsker dere måtte ha. En økt innebærer gjerne både litt kasteteknisk, litt om reglene og en lagkonkurranse på bane.

Form Review

Vi vet hvor vanskelig det kan være å lære seg god teknikk, spesielt dersom man er over 25 år, og hjernen ikke er like mottakelig lengre. Vi tar en nøye gjennomgang av teknikken din, og kommer med konkrete forslag til hvordan - ikke bare hva - du kan forbedre. 

Hva er dette?

BogeyKurs startet som en ungdomsbedrift - Discgolfkurs UB. Den er nå lagt ned, men konseptet har vi videreutviklet under BogeyBoys. 

Vi ble alle tidlig involvert i konkurranse-miljøet i discgolf, og har spilt alt fra ukesgolf og klubbmesterskap til NM og VM - Tobias, Edvard og Mads var i USA i 2023 og spilte Junior-VM. 

Vi har masse erfaring med å coache de litt mer stivledda fedrene våre. I tillegg til det har vi gjennomført flere gruppekrus, ulike kurs i skole-sammenheng, og et par kurs for fritidsgruppa "Full Rulle".


Trykk på knappen under hvis du ønsker å lese mer om oss.

Tobias Lid

Bolle og Popcorn. Den ene er favorittmaten, den andre er favorittdiscen. Tobias er analytisk og liker å bruke mye tid på å terpe teknikk. Det ryktes også at han har sin egen kunstgressmatte for optimalt treningsunderlag. 

Edvard Hjemdal

Ellevte plass i junior-vm 2023, etterfulgt av første pdga-seier på Solør open med 1000+ rata siste runde har virkelig satt fart på sesongen til Edvard. Han skaper god stemning, men skrur raskt på fokuset når tee-paden kaller. 

Mads Tveitereid

Som førstemann til å ta birdie på hull 13 Holta (gamle 1) hadde Mads legende-status helt fra starten av i gruppa vår. Tross kontroversielle valg, som det å ha bare blå og hvite discer, har han siden utviklet en utrolig kontrollert og balansert spillestil, med få svakheter. 

Vetle Salvesen

På gode 201 cm over bakken er det mange som mener at putte-ekspertisen hans kommer av at han strekker armene dobbelt så nærme som oss dødelige. Vetle spiller smooth og smart, og setter alt innenfor 33m. Der går grensa.

Prisliste

1-2 personer

1 coach, pr. time

600 NOK

3-10 personer

pr. person pr. time

300 NOK

11+ personer

pr. person pr. time

200 NOK

Online 1-1 Kurs

pr. time

350 NOK

Form-review

pr. review

200 NOK

Teambuilding

Kontakt oss for tilbud

Eventuell reisegodtgjørelse kommer i tillegg.

Kjøp gavekort til jul!

Kontakt Oss

Interessert i kurs? Lurer du på noe? Ta kontakt, så hører du fra oss så fort som mulig!