Coverage schedule 2024

Solør Open 2024

NC og Birdie Tour - Coverage av finalerunden

10. - 12. mai

Nordic Female Open 2024

Coverage av finalerunden

25. - 26. mai

Valdres Open 2024

Birdie Tour - Coverage av finalerunden

7. - 9. juni

The Woods 2024

NC - Coverage av finalerunden

14. - 16. juni

Sandnes Open 2024

Coverage av finalerunden

Solør Open 2024

Solør Open arrangeres i vakre Solør. Solør er en teknisk skogsbane med mange trange linjer i tillegg til flere åpne kast i skogen. Vi i BogeyBoys filmet finalerunden i 2023- Sjekk coverage under.

Nordic Female Open 2024

Nordic female open 2024 arrangeres i år på Sukkevann og Holta discgolfpark i Sør-Norge.

Dette er andre gang turneringen arrangerer denne turneringen for alle kvinner, og jenter, uavhengig av deres erfaring og nivå.

De to forskjellige banene i årets turnering har hver sine utfordringer. Sukkevann og Holta er to av de mest kjente banene i sine områder. Her vil du møte både vann og tunge skoger, alt i en god kombinasjon hvor du vil bli utfordret, men også oppnå en viss følelse av prestasjon

Valdres Open 2024

Regionen som forhåpentligvis er mer kjent for andre ting enn Viggo Sandvik sin klassiker "Fisjin i Vællers", har gleden av å invitere til andre stopp på årets Birdie Tour! De siste årene har Valdres Frisbeeklubb lagt ned mye ressurser i å bygge opp en god teknisk skogsbane i variert terreng ved Valdres Storhall, akkurat med tanke på å kunne arrangere større konkurranser. Nå er det på tide at den får ilddåpen sin og vi gleder oss til å filme i vakre varierte Valdres!