BogeyBoys-Tour #2 - Sandnes

Velkommen til den andre runden av BogeyBoys-tour 2023!

I år har vi valgt å ha BogeyBoys-tour over større deler av Sør-Norge. Andre runde avholdes i Sandnes som var arrangør for pargolf-NM i 2022.

PDGA

Denne turneringen er en PDGA C-Tier. Det kreves ikke å ha PDGA-konto for å være med, men det anbefales ettersom man får raiting om man har. Selv om turneringen er PDGA er det lavterskel å være med. Turneringen er ment for å være en sosial samling av juniorer fra rundt omkring i Norge.

Turnament Director: Vetle Salvesen #160081

Assistant Turnament Director: Mads Tveitereid

PÅMELDING

Gjerne betal rett etter påmelding! Påmeldingsavgiften i år er 250kr og dekker spillerpakke, premier og mat i pausen. Betaling skjer på Vipps til 486 06 627 (Vetle Salvesen). Merk betalingen med navn og BBT2

TIDSSKJEMA

Tidsskjema kommer

PREMIER

Top 3 i bege klasser får gavekort levert av vår hovedsponsor Discgolf Dynasty. I tillegg vil det bli andre premier som CTP, longest putt, trekkepremier osv.

AVMELDING OG REFUSJON

Ved avmelding før påmeldingen stenges vil 80% av påmeldingsavgiften bli refundert. Om man ønsker å melde seg av etter påmeldingen er stengt må man sende mail/melding til Vetle salvesen (TD). Kontaktinfo ligger i PDGA. Her blir også 80% av påmeldingsavgiften refundert. Ved avmelding innen 24 timer før turneringstart vil 0% refundert.

STØTTE TIL REISE

Reiser du langveisfra? Om du reiser langt for å spille, kan du sende oss en søknad på mail. Vi velger ut noen som søker som får dekket hele påmeldingsavgiften.